8 Mayıs 2008 Perşembe

Sürpriz Patates Salatası


Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup, ezelim. Dere otu, zeytinyağı, limon, tuz ekleyip harmanlayalım. Elimizle çanak şekli verelim. İç harcı için, haşlanmış bezelye ve havuç, kornişon turşu, mayonez ve yoğurdu(arzuya göre sarımsaklı) karıştıralım. Hazırlanan bu malzemeyi patates çanaklarının içine yeterli miktarda yerleştirelim.
Afiyet olsun..

1 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

CANIM MRB ÖNCELİKLE SALATAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEN YAYINLADIM SENDE BU SALAT İLE BENİM SAYFAMDA ETKİNLİĞE KSATILDIGINI YAZARSAN SEVİNİRİM SEVGİLER AYRICA EMEGİNE SAGLIK