Malzemeler :
1 paket akdeniz yeşilliği (endivyen, maskolin, lollorosso)
1/2 demet roka
kiraz domates
Hellim peyniri ya da herhangi bir beyaz peynir
limon ya da balzamik sirke
zeytinyağı
tuz-karabiber
Yapılışı :
Yeşillikler iyice yıkanıp, kurulanır. Salata tabağına yerleştirilen yeşilliklerin üzerine ikiye bölünmüş kiraz domates ve küp küp kesilmiş peynirler konulur. Bir kasede limon suyu, zeytinyağı, tuz karabiber çırpılıp salatanın üzerine gezdirilir.
Afiyet olsun
1 paket akdeniz yeşilliği (endivyen, maskolin, lollorosso)
1/2 demet roka
kiraz domates
Hellim peyniri ya da herhangi bir beyaz peynir
limon ya da balzamik sirke
zeytinyağı
tuz-karabiber
Yapılışı :
Yeşillikler iyice yıkanıp, kurulanır. Salata tabağına yerleştirilen yeşilliklerin üzerine ikiye bölünmüş kiraz domates ve küp küp kesilmiş peynirler konulur. Bir kasede limon suyu, zeytinyağı, tuz karabiber çırpılıp salatanın üzerine gezdirilir.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder