Malzemeler:
Yarım kilo antrikot (kuşbaşı)
1 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet kabuğu soyulmuş domates
6 adet sivri biber
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz, kekik, karabiber
Soğanı ve sarımsağı saç tavada etle beraber harmanlıyoruz. Et suyunu salıncaya kadar soteliyor, küçük küçük doğranan biberleri de tavaya ilave ederek, kapağını kapatıp kısık ateşte on dakika kadar pişiriyoruz. Küp küp doğranan domatesleri de ekleyerek, damak tadımıza göre tuzu ve baharatını ayarlayıp bir süre daha ocakta bırakıyor sonra altını kapatıyoruz.
Afiyet olsun.
Yarım kilo antrikot (kuşbaşı)
1 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet kabuğu soyulmuş domates
6 adet sivri biber
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz, kekik, karabiber
Soğanı ve sarımsağı saç tavada etle beraber harmanlıyoruz. Et suyunu salıncaya kadar soteliyor, küçük küçük doğranan biberleri de tavaya ilave ederek, kapağını kapatıp kısık ateşte on dakika kadar pişiriyoruz. Küp küp doğranan domatesleri de ekleyerek, damak tadımıza göre tuzu ve baharatını ayarlayıp bir süre daha ocakta bırakıyor sonra altını kapatıyoruz.
Afiyet olsun.
1 yorum:
Çok güzel görünüyor, canım çekti şimdi. Kadir Abi'nin ellerine sağlık.
Yorum Gönder