Malzemeler :
4 Adet haşlanmış patates
3 Adet haşlanmış havuç
1 Su bardağı haşlanmış bezelye (konserve de olabilir)
Mayonez
Tuz
Garnitür için maydanoz
Kornişon turşu
1 adet Haşlanmış yumurta
Hazırlanışı: Dağıtmadan haşlanmış patateslerimizi, havuçlarımızı ve kornişon turşumuzu küp küp doğrayalım. Bezelyemizi de ilave ederek hafifçe karıştıralım. Kıvamını alacak şekilde 3-4 yemek kaşığı mayonezi ilave edip, yeniden sebzeleri dağıtmadan karıştıralım. Servis tabağına alıp maydanozla süsleyelim. (Arzuya göre haşladığımız yumurtayı halka şeklinde doğrayıp tabağımıza garnitür yapabiliriz)
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder