4 Ekim 2008 Cumartesi

Derya Kuzusu 2/ Fırında Palapalapalamutt





Malzemeler
3 Adet Palamut
3 adet orta boy domates
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı karabiber
tuz
Kabukları soyulan domatesler ve soğanlar minik küpler halinde doğranır ve birlikte karıştırılır. Salça, tuz ve baharatlar ilave edilerek, domatesler ezilmeden harmanlanır. Tepsinin altına yayıldıktan sonra, balıklar üstüne yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 180-200 derecelik fırında balıkların üstü pembeleşinceye kadar pişirilir.
Afiyet olsun..


2 yorum:

Uğur CAN dedi ki...

Nefisss fotoğrafı gördüğüm anda sanki kokusu etrafı sardı odenli lezzetli görünüyor ellerinize sağlık. Mevsim açıldı tam zamanı balığın

Sevgiler Uğur

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba, size sevgilerimle beraber etkinlik için davetiyemi de bırakıyorum katılmanız ümidiyle, sevgiler.

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 27

http://porselendemlik.blogcu.com/ ,http://birdemliksohbet.blogspot.com/ vehttp://selmahlc.blogcu.com/tarafından tarafindan hazırlanmıştır. Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler.


06-19 Ekim 2008 tarihleri arasında "Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği 27" ev sahibeliğini http://annekizmutfaktayiz.blogspot.com/ yani ben :) yapacağım. Bütün arkadaşlarımı ve katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum. Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak, kalıcı dostluklar kurmak, yeni arkadaşlıklara ve paylaşımlara "Merhaba" demek için sizleri etkinliğimize bekliyorum.


Etkinliğe katılmak için; tariflerinizi "Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği 27 " başlığını kullanarak sayfanızda yayınlayıp, tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmeniz yeterlidir. En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifinizi kendi sayfamda yayınlayacağım.

Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum. Unuttuğum arkadaşlar olursa şimdiden özür diliyorum. Etkinliğe katılmak isteyen herkes davetlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz. Beni yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Şimdiden çok teşekkürler ve sevgiler.